Dames winnen weer met forfaitscore

ZATERDAG, 19 DECEMBER 2020, 10:49 - TCV

DAMES De damesploeg van Anderlecht blijft aan de leiding van het klassement met het maximum de punten (30 op 30). Ondanks de eindstand van 5-0 zorgde tegenstander Zulte Waregem in de eerste helf voor heel wat weerwerk.

Zulte Waregem startte sterk en trof de lat. Toch was het Anderlecht dat in de 15de minuut de score opende via De Caigny. Zulte Waregem kreeg daarna op strafschop de kans om gelijk te maken, maar een derde tegentreffer voor Anderlecht dit seizoen werd vermeden.

Na rust zakte Zulte Waregem weg en kon Anderlecht nog viermaal scoren via tweemaal Wullaert, Maximus en opnieuw De Caigny.