Wellenreuther: "Wie weet blijf ik wel heel lang"

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2020, 08:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Timon Wellenreuther staat ook vanavond hoogstwaarschijnlijk onder de lat bij RSC Anderlecht. Met elke wedstrijd groeit ook zijn vertrouwen en dat van de ploeg. En ja, ook hij is een beetje gek, moet ook om je hoofd vooruit in iemands voeten te duiken. 

Na Standard liet de doelman vallen dat indien de ploeg de op het veld presteert zoals ze dat op training doet, niemand hen kon kloppen. Een uitspraak die wat verkeerd viel bij sommige mensen.

"Ik vond het nochtans geen belachelijke uitspraak. Want het is waar, we moeten voor niemand onderdoen. Talent hebben we meer dan genoeg, het is het hoofd dat de klik moet maken. En als we dat doen, voor elkaar vechten, kan niemand ons aan."

"Ik ben heel trots dat ik deel uitmaak van dit project, ik ben al bijna de oudste speler van de ploeg. Het is raar, we zijn zo jong. Maar daardoor is ons potentieel ook enorm. We hebben ook vertrouwen getankt uit de vorige wedstrijden, daardoor maken we uit vooruitgang."

Hoe het verder moet als Hendrik Van Crombrugge terug komt uit blessure, daar denkt Wellenreuther nog niet aan. Hij voelt zich goed bij RSC Anderlecht en sluit een lang verblijf niet uit. "In het voetbal mag je nooit nooit zeggen. Ik voel mij ongeloofelijk goed hier. De sfeer is tof en de toekomst oogt mooi. Wie weet, misschien blijf ik wel heel lang. Nu moeten we vooral hard blijven werken om play-off 1 te halen, dan is alles mogelijk. De titel ? Laat het ons maar week per week bekijken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.