Mevrouw Vandenhaute is 'Slimste Mens ter Wereld'

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2020, 07:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen voetbal maar toch een vermelding waard. Catherine Van Eylen, echtgenote van voorzitter Wouter Vandenhaute, won gisteren de titel van 'Slimste Mens ter Wereld'. Zo is er bij familie Vandenhaute alvast één finale gewonnen. Van harte proficiat mevrouw Van Eylen !

Wouter Vandenhaute was in ieder geval de grootste supporter van mevrouw Van Eylen. In de vorige afleveringen liet ze al eens vallen dat manlief een vergadering met Vincent Kompany verplaatste omwille van haar deelname. Ook gisteren zat hij in de loge te wachten.

"Hij heeft me ontzettend gesteund. Wat niet altijd even gemakkelijk was, want hij daarvoor zelfs een paar keer een vergadering van de voetbal moeten verplaatsen. Hij heeft echt getoond dat hij er voor mij wilde zijn en dat apprecieer ik."

'Dat Coucke zijn shit zelf opkuist'

RSC Anderlecht was dus even een bijzaak tijdens haar deelname aan de Slimste Mens. Een gebaar dat Van Eylen heel hard op prijs stelt. "Voetbal slorpt je op. We werken nu wel alletwee thuis aan ons eigen bureau, maar Wouter zit mentaal ergens anders. Toen hij mij zei dat hij voorzitter van Anderlecht zou worden was mijn eerste reactie 'dat Marc Coucke zijn shit zelf moest opkuisen'. Maar er zijn daarover goede afspraken gemaakt".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.