Uitleenbeurt voor Takidine

DONDERDAG, 17 DECEMBER 2020, 06:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Niet alleen het dossier Peter Zulj ligt op het bureau van Peter Verbeke. Ook dat van Ognjen Vranjes, Bubacarr Sanneh, Antonio Milic en Zakaria Bakkali. Voorts gaat de Head of Sports op zoek naar een oplossing voor Ilias Takidine die nood heeft aan speelminuten.

Zo is er sprake van een huur voor de jonge winger. Op die manier heeft hij speelminuten en kan hij zich verder ontwikkelen. 

Hoge lonen

En dan zijn er nog de spelers die al een tijdje niet meer in de plannen voorkomen en toch nog een hoog loon ontvangen. Vranjes en Bakkali, die we dit seizoen amper aan het werk hebben gezien, verdienen ongeveer 1,2 miljoen euro bruto per jaar. Maar ook Sanneh, die al langere tijd in de B-kern zit, heeft een jaarlijks loon van om bij 800.000 euro. Dat is ook de reden waarom de Gambiaan zelf niet wil vertrekken. Hij wil op een ander niet minder gaan verdienen en niemand is bereidt om een speler die niet speelt zoveel te betalen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.