Stillegging competitie niet aan de orde

DONDERDAG, 17 DECEMBER 2020, 06:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Het aantal positieve spelers en leden van de technische staff gaat de voorbije dagen de hoogte in bij verschillende clubs. Verschillende wedstrijden werden daardoor al uitgesteld. Toch denkt de Pro League voorlopig niet aan een stillegging van de competitie.

"Je moet de zaken een beetje in perspectief bekijken", zegt Stijn van Bever, woordvoerder van de Pro League, "We hebben 26 teams en voorlopig zijn er bij vier van hen veel besmettingen. Achter de schermen wordt er in samenspraak met de clubs en clubdokters hard gewerkt om een uitbraak te vermijden. Al kan je dat natuurlijk niet 100 % uitsluiten."

Over een stillegging van de competitie wordt dus, momenteel, niet gesproken. Wel over bijkomende maatregelen. "Dit is een nieuwe situatie voor iedereen, we overleggen en sturen dus regelmatig bij. Nieuwe maatregelen zijn dus niet uitgesloten. Verder werkt het protocol perfect, een stillegging van de competitie is dus niet aan de orde", aldus nog Van Bever.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.