"Blij met mijn debuut, minder met de rode kaart"

WOENSDAG, 16 DECEMBER 2020, 22:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Opmerkelijk, zo kan je het debuut van Lucas Lissens dinsdag tegen Oostende omschijven. De verdediger speelde een foutloze wedstrijd, tot hij terecht met rood van het veld moest. Bij RSCA.be blikt de 19-jarige verdediger terug op zijn eerste partij met de A-ploeg. "Ik ben opgelucht dat we gewonnen hebben."

"Ik was erg opgewonden om eraan te beginnen en dacht dat ik er klaar voor was", zo opent Lissens. "Ik heb me voorbereid zoals ik dat altijd doe. Eens de match begon, vergat ik alles en zat ik er meteen in. Ik heb de meeste duels gewonnen en het team zat goed in de wedstrijd. Tot aan mijn rode kaart."

Wat ging er mis?  "De bal schoot te ver van mijn voet. Ik wilde hem recupereren en zette de sliding in. Ik probeerde me nog in te houden en op het einde mijn voet terug te trekken. De scheidsrechter besliste dat het rood was en daar leg ik me bij neer."

"Ik ben blij met mijn debuut, minder blij met mijn rode kaart en opgelucht met de overwinning", vat Lissens zijn gevoelens samen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.