"Concurrentie zal hem alleen maar beter maken"

DINSDAG, 15 DECEMBER 2020, 11:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een paar goede invalbeurten mocht Francis Amuzu tegen Genk in de basis starten. En hij deed het meer dan behoorlijk, Jere Uronen had zijn handen vol aan Amuzu. Zijn entourage pleit dan ook om Amuzu langer te laten staan om zijn vertrouwen en niveau nog meer op te krikken. 

Amuzu kende een moeilijke start maar Vincent Kompany heeft het volste vertrouwen in de Mechelaar. Mede daardoor was een vertrek vorige zomer onbespreekbaar, ondanks de interesse van verschillende buitenlandse ploegen. 

Ondanks zijn teleurstellende start liet Amuzu de schouders niet zakken en bleef hij hard werken, met succes. Zijn entourage vraagt nu ook om hem meer dan in basisplaats te gunnen, enkel op die manier zal hij toegroeien naar zijn beste niveau.

Kompany wil hem die kans alvast gunnen: "Ik vind dat Francis ons team veel kan bijbrengen. Niet iedereen is het eens over hem, maar daar blijf ik als trainer rustig bij. Francis maakt progressie en biedt altijd iéts. De concurrentie zal hem alleen maar beter maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.