"Veel respect gehad voor de voetballer-Kompany"

VRIJDAG, 11 DECEMBER 2020, 07:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vanavond keert John van den Brom na zeven jaar terug naar het Lotto Park. De trainer kijkt ernaar uit om oude bekenden terug te zien en heeft lof voor de manier waarop Vincent Kompany vast houdt aan zijn voetbalideeën. Maar de ex-coach is niet van plan om geschenken uit te delen.

Kompany zei zelf dat Genk de ploeg in vorm was en dat dat al een motivatie op zich was om goed te presteren. En het zal nodig zijn van van den Brom gaat voor niet minder dan de drie punten naar het Lotto Park.

"Ik kijk er naar uit hoe we ons in deze speciale omstandigheden gaan profileren tegen Anderlecht. En natuurlijk om er oude bekenden terug te zien, al zijn er dat nu niet zoveel meer".

Voetbalidee

"Als je Anderlecht bezig ziet zie je wel dat er een voetbalidee achter zit. Vincent was zelf speler, hij weet dus als geen ander wat hij op het veld wil zien maar dat kost tijd. En op gegeven moment moet je toch eens resultaten kunnen voorleggen. Maar ik heb respect voor de manier waarop hij blijft vasthouden aan zijn ideeën. Ik heb altijd veel respect gehad voor de voetballer-Kompany. Nu staat hij aan het begin van zijn carrière als jonge coach en het is nu belangrijk dat hij weet waar hij mee bezig is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.