Officieel: Samenwerking met Racing Mechelen

MAANDAG, 11 MEI 2020, 11:07 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Anderlecht heeft aangekondigd dat het vanaf volgend seizoen gaat samenwerken met Racing Mechelen op gebied van de jeugdwerking. Anderlecht werkt nu ook al samen met verschillende clubs die een goede reputatie hebben op gebied van jeugdwerking. Beide partijen zijn zeer tevreden over het akkoord.

Racing Mechelen promoveert volgend seizoen naar Derde Klasse Amateur en ex-bondsvoorzitter Francois De Keersmaecker is er voorzitter. Hij vindt het niet alleen een grote eer om met Anderlecht samen te werken, hij ziet ook mogelijkheden op vlak van marketing.

Jean Kindermans, hoofd opleidingen bij Anderlecht, is ook tevreden. Volgens hem is Racing Mechelen niet alleen een traditieclub, maar ook een club die een duidelijke visie hanteert op gebied van de jeugdopleiding. Anderlecht en Racing Mechelen zullen hun kennis delen, maar ook samenwerken om jonge talenten te scouten.

Anderlecht werkt in dit opzicht ook al samen met K. Berchem Sport, KFC Turnhout, KFC Heur-Tongeren, Eendracht Mazenzele Opwijk, KSV Oudenaarde en Tempo Overijse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.