'Anderlecht wil transferprijs Saelemaekers laten zakken'

DINSDAG, 5 MEI 2020, 14:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht zou bereid zijn om de afgesproken transferprijs van Alexis Saelemaekers te laten zakken. Dat schrijft Calciomercato. AC Milan zou zo minder dan 3,5 miljoen euro moeten betalen om het paars-witte jeugdproduct definitief in te lijven.

Milan huurt Saelemaekers sinds 31 januari van Anderlecht. De Milanezen betaalden toen 3,5 miljoen euro om hem een half jaar te huren. Na het seizoen zou Milan nog eens 3,5 miljoen euro ophoesten om Saelemaekers definitief vast te leggen. Door de coronacrisis speelde Saelemaekers nog niet veel in Milaan. De Italiaanse grootmacht wil de Belg wel houden, maar wil ook de afgesproken prijs hiervoor heronderhandelen.

Nu zou Anderlecht bereid zijn om toegevingen te doen. Saelemaekers wil erg graag bij Milan blijven en paars-wit gunt de speler de transfer, zo klinkt het. CEO Ivan Gazidis wil een nieuw, jong team uitbouwen en rekent daarbij ook op Saelemaekers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.