Slechts veertien spelers op training

DONDERDAG, 30 JANUARI 2020, 15:06 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Weinig volk vandaag op training. Amper veertien spelers tekenden present, zo vertelde Frank Vercauteren vanmiddag op zijn persconferentie voor Anderlecht - Moeskroen. Onder meer Kompany, Luckassen, Chadli en Sambi Lokonga ontbraken.

Behalve Roofe (kuit) en Colassin (enkel) ontbraken vandaag ook Sambi Lokonga (knie), Amuzu en Nasri (ziek) en Chadli (kuit). Kompany en Luckassen werkten een deel van de training af. "Kompany is wel oké. We moeten enkel waken dat hij niet te ver gaat. Hij kan het met wat minder training. Zo blijft hij scherp."

Een groter probleemgeval is Chadli. "Op het einde van de match tegen Cercle kon hij bijna niet meer lopen. Maar je kunt natuurlijk niet tegen iedereen zeggen dat ze na 60 minuten vervangen kunnen worden."

Dimata, die op zijn Instagram een foto had gepost op het oefenveld met bal, verwacht Vercauteren nog niet snel terug. "Voor mij telt alleen wanneer hij met de groep kan trainen en dat is nog niet voor de korte termijn. De ene dag is de andere niet", aldus de coach.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.