Noorse topschutter in beeld

WOENSDAG, 29 JANUARI 2020, 22:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nog vijftig uur en de transfermarkt sluit onherroepelijk. Anderlecht houdt nog steeds de markt in het oog en volgens Het Nieuwsblad staat Torgeir Borven (Odd Grenland) op het lijstje van kandidaat-spitsen. Borven werd in 2019 topschutter in Denemarken met 21 doelpunten in 30 wedstrijden.

De 28-jarige Borven kende in 2019 met voorsprong het beste jaar uit zijn carrière. In juni is hij einde contract, wat hem financieel interessant maakt. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel op 1 miljoen euro.

Veel adelbrieven kan Borven voor de rest wel niet voorleggen. Na 9 doelpunten in het seizoen 2013 (in Noorwegen loopt het voetbalseizoen gelijk met het kalenderjaar) verkaste hij van Valenrengen naar Twente. In 2,5 jaar Twente kwam de spits niet verder dan 7 basisplaatsen, 32 invalbeurten en 4 doelpunten. Na Twente keerde hij terug naar Noorwegen om te voetballen bij Brann en Odd Grenland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.