Manager claimt "veel Belgische interesse voor Musona"

MAANDAG, 6 JANUARI 2020, 20:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is wachten tot Knowledge Musona Anderlecht verlaat. De voorbije dagen en maanden wordt de spits gelinkt aan verschillende Zuid-Afrikaanse club, maar volgens zijn manager Mike Makaab is er ook veel interesse van Belgische clubs.

"Deze maand reis ik naar België en zit ik samen met Anderlecht om de toekomst van Knowledge te bespreken", zegt Makaab bij Soccer Laduma, dat van zichzelf beweert het grootste voetbalmedium van Zuid-Afrika te zijn. "Knowledge moet spelen. We gaan kijken voor een manier om hem bij Anderlecht weg te krijgen zodat hij dat kan doen."

De voorbije dagen werd Musona nadrukkelijk gelinkt aan Mamelodi Sundows, de nummer twee uit Zuid-Afrika. Maar volgens zijn manager is een terugkeer naar Zuid-Afrika niet de enige mogelijke oplossing. "Er is veel interesse uit België", beweert Makaab. "Alles zal afhangen van Anderlecht. Wij willen dat hij vertrekt, maar Knowledge is een prof. Als Anderlecht 'neen' zegt, dan zal hij zijn contract uitdoen, hard werken en zien wat er gebeurt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.