Twee spelers worden gelinkt aan Anderlecht

ZATERDAG, 4 JANUARI 2020, 16:08 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht liet eerder al weten dat ze op drie plaatsen versterking zoeken. Zo wil Anderlecht een nieuwe linksachter, een verdedigende middenvelder en een spits.

Nu gaan er geruchten rond, dat twee spelers gelinkt zouden zijn aan Anderlecht. Op de linksachter zouden er gesprekken lopen met Jordan Lukaku, dat zegt Voce Laziale. De intussen 25 jarige Belg is momenteel actief bij Lazio Roma waar hij weinig speelminuten krijgt. Jordan Lukaku vertrok in 2014 bij Anderlecht voor een avontuur in Oostende. In 2016 trok hij naar de Italiaanse hoofdstad. Lukaku heeft destijds acht wedstrijden met Anderlecht gespeeld.

Ook de Engelsman Tom Huddlestone wordt genoemd, dat liet sportjournalist Henry Armstrong weten via twitter. Huddlestone is een 33 jarige verdedigende middenvelder die actief is in de Engelse 2de klasse. Dit seizoen speelde hij 10 keer voor Derby County. Huddlestone speelde tussen 2005 en 2013, 144 wedstrijden voor Tottenham Hotspur.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.