FC Kopenhagen lonkt naar Thelin

VRIJDAG, 3 JANUARI 2020, 10:07 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Thelin is een van de spelers die mogen (moeten) vertrekken bij Anderlecht en er zou concrete interesse zijn vanuit Denemarken. FC Kopenhagen zou volgens Het Laatste Nieuws momenteel onderhandelen met de Zweedse aanvaller.

FC Kopenhagen is op zoek naar een extra aanvaller nadat de huur van Nicklas Bendtner al na vier maanden werd stopgezet. Volgens Deense bronnen zou een overeenkomst met Thelin niet lang meer op zich laten wachten.

Thelin kon zich nooit helemaal doorzetten bij Paars-wit, ondanks een sterke uitleenbeurt aan Waasland-Beveren onder Philippe Clement. Vorig seizoen werd Thelin ook verhuurd en dit seizoen wordt hij enkel sporadisch gebruikt, meestal in de laatste minuten van de wedstrijd. Zelfs toen Roofe geblesseerd aankwam in Anderlecht kreeg Thelin nauwelijks speelminuten.

Als Thelin vertrekt, beschikt Anderlecht over slechts één aanvaller. Over de paraatheid van Dimata is er nog steeds geen zekerheid.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.