Drie profielen op transferlijst

DONDERDAG, 2 JANUARI 2020, 13:25 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu de transferperiode is begonnen, is het afwachten welke veranderingen er gaan plaatsvinden in de kern van Anderlecht. Volgens L'Avenir hoopt Anderlecht drie posities aan te vullen: een linksachter, een verdedigende middenvelder en een aanvaller.

Voor de positie van rechtsachter haalde Anderlecht al de Panamees Murillo bij de New York Red Bulls in de VS. Op de linksachter wil men een extra optie voor Cobbaut aangezien De Waele er als noodoplossing werd geposteerd. Dat werd in sommige wedstrijden ook duidelijk dat dit niet zijn beste positie is.

Voor het middenveld zou men uitkijken naar een verdedigende middenvelder die vooral defensief denkt. Dit seizoen speelden vooral Zulj, Sambi Lokonga en Kayembe op die positie. Zulj en Sambi Lokonga lijken hoger op het middenveld beter tot hun recht te komen.

Ten slotte wil men ook graag een extra aanvaller halen. Thelin staat op de lijst met de spelers die mogen vertrekken (de Zweed kreeg sowieso al weinig speelkansen) en totdat Dimata weer fit is, blijft enkel Roofe over als spits. Boli van STVV zou nog steeds op de radar staan, maar er zijn verschillende clubs geïnteresseerd, waaronder Nantes.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.