“Niemand wil hier dat Standard kampioen wordt”

DINSDAG, 10 MEI 2011, 09:24 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is uitgeteld in de titelstrijd. De strijd zal nu gaan Tussen Racing Genk en Standard Luik. Bij de landskampioen is de keuze snel gemaakt wie van de twee ze het liefst kampioen zien worden.


Mazuch vertelde aan HLN: “Niemand wil hier dat Standard kampioen wordt. De rivaliteit met de Rouches speelt daarbij ook een rol, maar het gaat er vooral om dat Genk een heel seizoen mee bovenaan gedraaid heeft en dat Standard op het einde van de competitie 16 punten achter ons stond.”

Mazuch gaat zijn uiterste best doen om Genk te helpen, hij wil absoluut winnen tegen Standard. “Dan zijn we toch een klein beetje tevreden.”

Vanavond staat er wel eerst het duel tegen AA Gent op het programma. “Ik denk dat Gent niet meer zo gemotiveerd zal zijn. Ze zullen vooral komen omdat ze moéten spelen, want de strijd om Europees voetbal is gedaan voor hen. Maar het blijft opletten.”

Bron: HLN & Belgiumssocer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.