"In de kleedkamer noemen ze mij al pechvogel"

DINSDAG, 3 MEI 2011, 15:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De schouderblessure van Tom De Sutter valt al bij al nog mee. De partij van vrijdag komt te vroeg, maar tegen Gent volgende woensdag hoopt hij erbij te zijn. "Ik hoop dat ik nu alle miserie heb gehad", vertelt hij vandaag.


In Het Nieuwsblad legt De Sutter uit waar het vorige week mis ging. "Ik ging samen met Proto voor de bal en ik ben slecht gevallen. Ik verwijt Silvio niets, want het was een simpel duel. De eerste dagen had ik veel pijn."

"Ik sliep slecht en ik kon niemand een hand geven, maar nu gaat het beter. Gelukkig was het de eerste keer dat ik mijn schouder ontwrichtte en is een operatie niet nodig. Dat is het verschil tussen mijn blessure en die van Biglia", aldus de spits.

De Sutter prijst zich gelukkig dat hij dus niet onder het mes moet. Dit seizoen heeft hij al genoeg in de lappenmand gelegen. "Het is ongelofelijk hoeveel pech ik al gehad heb. Voor mijn knieblessure van vorig jaar in april was ik slechts één keer zwaar geblesseerd geweest: gescheurde kruisbanden. Nu komt alles ineens en ik hoop dat ik nu alle miserie op één jaar gehad heb. In de kleedkamer noemen ze mij al pechvogel."

De Sutter hoopt echter om deze play-offs nog in actie te komen. "Ik denk wel dat me dat nog moet lukken, zelfs al neem ik dan het risico om te hervallen. Vanaf het moment dat de pijn dragelijk is, begin ik weer te trainen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.