Hoe gaat het met samenwerking met Brussels?

WOENSDAG, 23 MAART 2011, 12:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Midden december klonk het allemaal mooi: Anderlecht kocht Veselinovic van FC Brussels en er zou worden samen gewerkt. Uiteindelijk trok enkel Siani naar Molenbeek. Hoe staat het nu met de samenwerking? Johan Vermeersch legt uit.


"Behalve van Siani was er toen ook sprake van Barrios , maar die is niet meer uit Argentinië teruggekeerd, en Rnic koos uiteindelijk voor Germinal Beerschot", zo vertelt de voorzitter van Brussels vandaag in Sport/Voetbalmagazine. "De grote talenten uit het tweede elftal, genre Badibanga , waren niet bespreekbaar. In de degradatiestrijd heb je trouwens meer nood aan ervaring."

Hoe de samenwerking zich in de nabije toekomst zal ontwikkelen, weet Vermeersch nog niet. "Alles is contractueel vastgelegd, dat is het punt niet, maar door onze onzekere situatie weet ik nog niet hoe wij ons na dit seizoen zullen profileren", zo verwijst Vermeersch naar de huidige degradatieplaats van Brussels.

"In mijn ogen is alles te herleiden tot de vraag hoe leefbaar het Brusselse voetbal, en bij uitbreiding tweede klasse, nog is. Brussels als satellietclub van Anderlecht is zeker een denkpiste, maar zien zij dat wel zitten?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.