De Sutter: "Drie punten zijn belangrijker"

ZONDAG, 20 MAART 2011, 21:53 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter had met zijn twee goals een aandeel in de 3-2 overwinning tegen Gent. Zo liet hij het ongelijk van zijn trainer zien. "Ik denk niet dat de trainer bedoelde dat ik en Lukaku in één elftal kon spelen", aldus De Sutter.


De Sutter liet zien dat hij het scoren niet verleerd is. De laatste keer dat De Sutter scoorde was op 27 november 2011 tegen Charleroi.

"Ik heb veel gelopen, werkte hard en ben gelukkig met mijn goals. De drie punten zijn wel belangrijker dan mijn goals", aldus de spits. Na alle kommer en kwel laat hij zien dat Ariël Jacobs niet meer om hem heen kans. "Dat moet je aan de trainer vragen. Ik probeer altijd hard te werken als ik mag spelen".

Over de match: "De eerste helft was zwak, waren aan het zoeken. Mijn eerste goal valt op het ideale moment denk ik. Door deze zege kunnen we vertrouwen opdoen voor de play-offs." Twee goals met zijn linker. "Ja, had ik dat nog niet gezegd dat ik linksvoetig ben", knipoogde de spits. Ook claimde hij nog een strafschop. "Ik raakte de bal eerst en Suler had in het duel mijn voet mee. Daar ben ik zeker van. Ik ben niet de speler die me zomaar laat vallen, dat weet iedereen die me kent."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.