Deschacht niet klaar tegen play-offs

ZATERDAG, 19 MAART 2011, 19:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans dat Olivier Deschacht tegen 2 april, wanneer de play-offs beginnen, terug speelklaar is, is erg klein. Nochtans was dit het oorspronkelijke doel. Ook voor Legear en Suarez komen de play-offs mogelijk te snel.


Vooral voor Deschacht zou dit een enorme ontgoocheling zijn. De aanvoerder staat al sinds oktober aan de kant met een enkelblessure en hoopte de finale fase van de competitie te kunnen meemaken.

"Het is mooi een doel te hebben, maar er is een groot onderscheid tussen trainningsfit en wedstrijdfit", zegt Ariël Jacobs hierover in Het Belang van Limburg, "Deschacht volgde deze week een individueel programma en zit op schema. Of hij fit raakt voor het begin van de play-offs? De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar kraakbeenletsels zijn heel bizarre blessures. Vraag maar aan De Sutter. De inzetbaarheid van Deschacht is dus niet voor de volgende wedstrijden."

Ook Jonathan Legear en Matias Suarez zullen het begin van de play-offs waarschijnlijk niet meemaken. "Ik durf niet garanderen dat ze klaar geraken, want het gaat maar om veertien dagen. Eigenlijk hadden ze dan nu al op het veld moeten staan", aldus Jacobs nog in Het Laatste Nieuws.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.