Opvolgers van Boussoufa zijn nu al peperduur

WOENSDAG, 16 MAART 2011, 22:25 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Anderlecht diep in de geldbuidel zal moeten tasten om een vervanger voor Boussoufa te vinden, is duidelijk. De prijzen voor de mogelijke opvolgers swingen uit de pan.


Dries Mertens:
Hij kan weg voor zeven miljoen. Dat plakte Utrecht maandag op het hoofd van onze 23-jarige vleugelaanvaller. Heel veel geld voor Anderlecht, dat bijna de hele transfersom, acht miljoen, zal moeten opsoeperen.

El Ghanassy:
Gent heeft een prijskaartje van vier miljoen euro op het hoofd van de speler geplakt. Bovendien zit Gent niet meer in dezelfde situatie als in 2006 met de transfers van Boussoufa en Gillet. Meerdere buitenlandse ploegen toonden al interesse, maar Anderlecht is niet kansloos voor El Ghanassy, liet Louwagie al weten.

De Bruyne:
Anderlecht toont interesse in Kevin De Bruyne. Het zal waarschijnlijk wel de volle pot moeten betalen. Genk wil nog geen officiële transferprijs meedelen, maar volgens het Duitse Transfermarkt.de is zijn waarde vijf miljoen. Ook hierbij is Anderlecht niet bij voorbaat kansloos voor de flankspeler aan te trekken. Of het tot een transfer komt, is afwachten want meerdere ploegen, oa Chelsea, lieten weten dat ze interesse hebben.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.