Vercauteren maakt kans op promotie

VRIJDAG, 2 AUGUSTUS 2019, 21:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Dat de situatie bij de doelmannen van RSC Anderlecht niet ideaal is met de komst van Hendrik Van Crombrugge is duidelijk. Om de rust en kalmte te bewaren is het opportuun dat Thomas Didillon of Davy Roef vertrekt. Maar dan komt het probleem van vierde, jonge keeper en daar komt Rik Vercauteren in beeld. 

Nu Didillon opzij gezet is zou de Fransman, begrijpelijk, in zijn eer gekrengt zijn. Alleen zou hij daardoor de sfeer serieus kunnen verzieken en dus ziet Anderlecht hem liever vertrekken. 
Davy Roef op zijn buurt ziet een rol als derde doelman niet zitten, wat wil zeggen dat hij een heel seizoen op de tribune doorbrengt. Logische dus dat Roef daar niet staat voor te springen. 

Indien Didillon vertrekt, blijft Roef tweede doelman en Boeckx derde. Voor een vierde, jonge doelman denkt paars-wit aan Rik Vercauteren, huidig doelman bij de beloften. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.