Legear: "Ik sta open voor alles"

MAANDAG, 31 JANUARI 2011, 09:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De jongste dagen gonst het van de transfergeruchten rond Jonathan Legear. Straks sluit de transfermarkt, dus het wordt voor hem nog een spannende dag. "Ik beslis morgen (vandaag, red) waar mijn toekomst ligt", zo zei hij gisteren.


Legear wordt genoemd bij clubs uit Engeland, Frankrijk, Duitsland en Rusland. Als hij al een voorkeur heeft, dan spreekt hij deze niet uit. "Ik sluit niets uit, maar ik zou ook gelukkig zijn om bij Anderlecht te blijven", zo vertelde hij na de wedstrijd op Mechelen aan Het Belang van Limburg.

HLN: "PSG wordt het bijna zeker niet"

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans alvast klein dat Legear vandaag naar Paris St-Germain trekt. De Franse club zou zijn pijlen nu richten op Dimitri Payet, de rechterflank van Saint-Etienne.

Van Holsbeeck: "Geen contact met Dinamo Moskou"

Ook Dinamo Moskou wil Legear nog aantrekken, maar zij hebben dit weekend niets meer laten weten. "Of Dinamo Moskou zijn bod op Legear heeft verhoogd? Ik kan dat niet bevestigen want op dit ogenblik is er geen contact tussen beide clubs", aldus Herman Van Holsbeeck in Het Belang van Limburg.

De Russen hebben echter alle tijd om de transfer af te ronden. De transfermarkt sluit voor hen niet vanavond, maar pas op 5 maart.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.