"Er vallen nog elke maand lijken uit de kast"

ZATERDAG, 20 APRIL 2019, 09:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een interview met Het Laatste Nieuws is Marc Coucke openhartig. Opmerkelijk, hij begint het vragenuurtje met een verklaring: "Het gaat trager dan verwacht, veel trager."

Eén ding is nu wel duidelijke, Coucke had zich zijn eerste volledige seizoen bij paars-wit anders voorgesteld. "Ik moet toegeven, het gaat véél trager dan verwacht. Excuses wil ik niet zoeken, maar toch zijn er twee redenen waarom de resultaten er nog niet zijn. Ten eerste worden we geconfronteerd met het verleden en dat is niet evident. Nu nog vallen er maandelijks wel hier of daar een paar lijken uit de kast. Het is dan ook zover gekomen dat we gerechtelijke maatregelen gaan moeten nemen tegen bepaalde mensen."

"Ten tweede, hebben we zelf fouten gemaakt", steekt de voorzitter de hand in eigen boezem, "Zoals de zomermercato bijvoorbeeld. De prioriteit blijft bij de jeugd liggen, opleiding en doorstroming, de budgetten voor de jeugdwerking zijn gestegen, ondanks alle miserie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.