Lukaku gezicht van nieuw Panini-album

VRIJDAG, 7 JANUARI 2011, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst in zijn bestaan krijgt het Panini-album over onze competitie een 'peter' en deze rol wordt ingevuld door Romelu Lukaku. "Zelf was ik vroeger een fervent verzamelaar", zo vertelde hij gisteren op de persvoorstelling.


"Ik heb geen seconde getwijfeld om ja te zeggen toen ze mij vroegen", aldus Lukaku in Het Nieuwsblad. "Ik herinner me zelfs mijn eerste sticker nog, het was er een van Jestrovic. Een knaldebuut dus, al was vooral Kompany mijn idool."

Met die peterschap treedt Romelu in de voetsporen van zijn vader Roger. Die stond in 1996 op de cover als speler van Seraing. "Ik kreeg dat album net te zien en dat doet me wel iets ..."

Football 2011 is het meest uitgebreide Panini-album sinds 1972. In totaal moeten liefst 584 prentjes verzameld worden van spelers uit eerste, tweede en derde klasse en uit de hoogste afdeling bij de vrouwen. Maar het doel van de meeste verzamelaars wordt ongetwijfeld om één van de 500 door Lukaku gesigneerde plaatjes te bemachtigen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.