Luyckx: "We wilden gewoon allebei deze topmatch zien"

MAANDAG, 25 FEBRUARI 2019, 15:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Advocaat Kris Luyckx vergezelde gisteren zijn cliënt Dejan Veljkovic naar de wedstrijd. De meester ziet er geen graten in dat beiden aanwezig waren in het Constant Vanden Stock Stadion: "We wilden gewoon alletwee deze topwedstrijd zien."

"Mijn cliënt mag ook gewoon naar een voetbalwedstrijd gaan kijken", gaat Luyckx verder, "het gerecht heeft hem geen enkele voorwaarde opgelegd. Ook Anderlecht heeft hem nooit laten weten dat hij niet meer welkom zou zijn."

De supporters waren in ieder geval niet opgezet met de aanwezigheid van de makelaar en hij kreeg verwijten naar het hoofd geslingerd bij het verlaten van het stadion: "We begrijpen die reactie ook wel hoor, ook mijn cliënt begrijpt dat. Dat hoort er nu eenmaal bij met alles wat er gebeurd is, hij zal daar door moeten. Maar op de tribune waren de reacties positiever, enkele oude bekenden spraken zelfs hun steun uit", zegt de advocaat.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.