Coucke wou Veljkovic nog toegang ontzeggen

MAANDAG, 25 FEBRUARI 2019, 10:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Enkele weken geleden verscheen Mogi Bayat in de eretribune van RSC Anderlecht. Ondertussen weet hij al dat hij dat geen twee keer hoeft te doen en niet meer welkom is bij paars-wit. Gisteren was het de beurt aan Dejan Veljkovic om in de eretribune plaats te nemen, ook hij zal wellicht te horen krijgen dat hij niet meer welkom is.

Zowel Bayat als Veljkovic worden omzien als twee spilfiguren in de zaak Propere Handen. En daar wil Marc Coucke alvast komaf mee maken. Na zijn aanwezigheid in het Constant Vanden Stock Stadion kreeg Bayat te horen dat hij in de toekomst niet meer gewenst is in het Astridpark. Bayat is dan maar een ware kruistocht begonnen tegen de club waarbij geen enkele manier schuwt om hen in een slecht daglicht te stellen.

Ook Veljkovic krijgt wellicht dezelfde weigering te horen. Hij heeft twee abonnementen in de eretribune maar die zullen wellicht ingetrokken worden. Toen Coucke het nieuws te horen kreeg dat de makelaar gisteren in het stadion aanwezig was heeft hij nog getwijfeld om hem uit het stadion te zetten. Maar de voorzitter wou er uiteindelijk zo vlak voor de wedstrijd niet te veel heisa rond maken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.