“Romelu heeft mij uitgelegd wat de komst van Brugge betekende”

MAANDAG, 25 FEBRUARI 2019, 06:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De wintertransfers van RSC Anderlecht zijn meestal dikke tegenvallers. Maar niet zo met Yannick Bolasie. In twee wedstrijden heeft hij al meer dan zijn waarde bewezen voor paars-wit. Bolasie zelf blijft er nederig onder. 

Bolasie wil niet al te veel lof ontvangen voor zijn twee doelpunten gisteren: “De eerste was een gelukje en bij de tweede stond ik net goed. De bal viel in mijn voeten”, relativeert Bolasie. Voor hem is het team belangrijk en hij laat ook niet na om bloemen te gooien naar zijn medespelers.

De Congolees wist trouwens maar al te goed wat de komst van Brugge betekende, daar had Romelu Lukaku voor gezorgd. “Ik had wel door dat dit niet zomaar een wedstrijd was. Romelu heeft mij aan de telefoon een uur lang uitgelegd wat deze match betekende. Als we deze mentaliteit ook de komende wedstrijden blijven tonen dan komt play-off 1 niet meer in gevaar.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.