Coucke: "Kapitaalsverhoging is afgerond"

ZONDAG, 24 FEBRUARI 2019, 17:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke was vanochtend te gast in De Zevende Dag. Daar ontkende hij dat de club financiële problemen heeft en bevestigde hij de kapitaalsverhoging. "Die is intussen afgerond. Dit betekent dat we dertig miljoen extra in de club steken."

"We hebben geen financiële problemen", is Coucke duidelijk. "We werken heel hard en het marcheert fantastisch. Vandaag ontvangen we een recordaantal eters."

Coucke kreeg ook vragen over Bayat. "We respecteren het vermoeden van onschuld, maar dat heeft er niets mee te maken. Als je ziet waarvoor sommigen in verdenking zijn gesteld in de affaire Propere Handen. Voor we betalen, willen we weten wat erachter zit en wie de begunstigden zijn."

Coucke wil enkel nog samenwerken met bonafide makelaars. "Veel makelaars reageren hier positief op. Iedereen past zich aan, maar enkelen niet. Tegen hen hebben we gezegd dat we niet meer willen samenwerken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.