Bayat: "Wil debat niet beslechten via media"

WOENSDAG, 20 FEBRUARI 2019, 15:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In een persbericht heeft Mogi Bayat gereageerd op het bericht dat Anderlecht gisterenavond de wereld in stuurde over de beslaglegging die de makelaar liet uitvoeren. "Wij zijn verrast over de verontwaardiging waarvan RSCA nu blijk geeft", zo zegt hij.

Creative & Management Group, de vennootschap van Bayat, stuurde vanmiddag een persbericht uit. "CMG wil dit debat niet in de pers voeren en betreurt dan ook ten zeerste dat RSCA publiekelijk communiceert over een louter contractueel geschil over openstaande (en nooit betwiste) facturen", zo staat er te lezen.

Volgens CMG wacht het al sinds februari vorig jaar op zijn geld, lang voor er sprake was van operatie Propere Handen. "RSCA liet de verschillende brieven en ingebrekestellingen van CMG onbeantwoord. RSCA heeft geen enkele vraag gesteld in verband met de transparantie van de contracten die RSCA (zelf) met CMG heeft afgesloten", meldt Bayat. 

"CMG kan dan ook enkel verrast zijn over de verontwaardiging waarvan RSCA nu blijk geeft. Gelet op de financiële situatie van de club, heeft CMG met toestemming van de beslagrechter bewarend beslag gelegd op de tegoeden van RSCA om zijn belangen veilig te stellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.