Volledige transparantie nieuwe norm qua medisch aspect

WOENSDAG, 20 FEBRUARI 2019, 10:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Adrien Trebel en Landry Dimata trokken vorige week naar Barcelona naar dokter Ramon Cugat. RSC Anderlecht was op de hoogte van de consultatie. Want dat is de nieuwe norm bij paars-wit: transparantie op medisch vlak. 

De medische staf van paars-wit gaf de twee spelers dan ook de toestemming om een second opinion bij dokter Cugat te gaan inwinnen. Dat wil niet zeggen dat de spelers niet appreciëren wat de medische staf van Anderlecht allemaal doet. Het vertrouwen is er, maar het ging hier om een second opinion.

Spelers van Anderlecht kunnen beroep doen op vele specialisten in België, maar zowel Trebel als Dimata waren op zoek naar neutraal advies. En dat mochten ze dus ook gaan halen van de club. De enige voorwaarde die Anderlecht vraagt is dat de spelers zeggen waar ze naartoe gaan en wanneer en ook dat ze bij specialisten ten rade gaan en niet bij kwakzalvers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.