Lukebakio: "Ik verknoeide het zelf bij Anderlecht"

WOENSDAG, 20 FEBRUARI 2019, 10:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dodi Lukebakio heeft bij Fortuna Düsseldorf volledig zijn draai gevonden en is er helemaal opengebloeid. Net als iedere Belgische speler die goed op dreef is droomt hij van de Rode Duivels. Het gebrek aan maturiteit heeft hem weerhouden om door te breken bij RSC Anderlecht en dat geeft hij zelf ook toe. 

"Ze lachen er hier niet mee hoor in Duitsland, voor alles krijg je een boete: bal tussen de benen op training, je schoenen die rondslingeren", lacht Dodi, "Ik kwam eens te laat voor een videoanalyse en werd prompt uit de wedstrijdselectie gezet."

Maar dat weerhoudt er hem niet van om in Duitsland helemaal open te bloeien, hij is er volwassener geworden. "Soms denk ik wel eens: 'Purée Dodi, had je dat bij Anderlecht geweest was je er misschien wel doorgebroken'. Want dat is toch wel het enige wat ik mij beklaag, dat ik niet ben doorgebroken bij Anderlecht", is Dodi eerlijk, "Ik had alles om te slagen onder Hasi maar heb mijn kansen allemaal zelf verspeeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.