Lawrence: "4-3-3 past beter bij deze groep"

VRIJDAG, 8 FEBRUARI 2019, 11:04 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS James Lawrence werd vorige maand als mogelijke vertrekker genoemd, maar daar is volgens hem nooit sprake van geweest. "Ik ben helemaal niet op zoek gegaan naar een nieuwe club. De directie heeft mij laten weten dat ze ook na januari op mij rekenden."

De nederlaag tegen Standard wil de welshman zeker niet dramatiseren. "De partij werd beslist door details. Het kleinste foutje werd afgestraft en dat had invloed op de moraal van de ploeg. Op dat vlak zitten we in een vicieuze cirkel. We spelen ook constant met nieuwe jongens in de verdediging, wat de automatismen niet ten goede komt."

Over het nieuwe systeem dat Anderlecht hanteert onder Fred Rutten is hij wel positief: " 4-3-3 past beter bij deze groep dan het systeem met drie verdedigers onder Hein Vanhaezebrouck. We moeten nu nog zes finales afwerken om onze plaats bij de eerste zes af te dwingen. Iedereen voelt zich steeds beter in dit systeem en dat zie je ook op het veld."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.