Arnesen: "Bolasie is wedstrijdfit"

DONDERDAG, 7 FEBRUARI 2019, 12:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Neil Moxley, een Engelse voetbaljournalist en clubwatcher van Aston Villa, stelt zich vragen bij de fitheid van Yannick Bolasie. De Congolees liep eind 2016 een zware knieblessure op en Moxley plaatst vraagtekens of Bolasie daar al volledig van hersteld is. Frank Arnesen zegt dat Bolasie klaar is om te spelen.

"Ik heb eerlijk gezegd nooit het idee gehad dat hij helemaal hersteld was van die knieblessure", zegt Moxley, "Ook de trainer van Aston Villa zei tegen Bolasie dat hij meer van hem verwachtte. Dat viel niet in goede aarde en de uitleenbeurt werd stopgezet". Daardoor kon RSC Anderlecht hem op de laatste dag van de wintermercato nog binnenhalen.

Frank Arnesen zegt dat er geen vragen zijn rond de fitheid van Bolasie en dat hij klaar is om te spelen. "Tegen Standard viel hij enkele minuten in, hij had nog niet echt een voorbereiding gehad. Maar hij is klaar om de ploeg te helpen en doet dat nu al in de kleedkamer".

Komende zondag kan Bolasie voor het eerst in de basis starten bij Anderlecht. Zijn concurrent op de flank Zakaria Bakkali is immers geschorst.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.