Verschueren: "Play-off 1 moet"

DINSDAG, 5 FEBRUARI 2019, 06:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht virtueel in play-off 2, maar dat is geen reden dat het bestuur zich wegsteekt voor de pers. Michael Verschueren reageerde eerlijk op enkele vragen en de conclusie is simpel: play-off 1 moet gewoon. 

Het ging lange tijd goed op Standard maar dan gaf paars-wit het gelijkspel uit handen: "Ik was extreem ontgoocheld", geeft Verschueren toe, "Lange tijd hadden we recht op de drie punten, maar we konden dat niveau niet aanhouden. Kara, Zulj en Obradovic zijn één van de spelers die wedstrijdritme missen en dat hebben we duur betaald."

"Langs de andere kant zie ik sinds lange tijd weer RSCA-voetbal ik blijf er dus in geloven dat we eindigen in play-off 1. Dat moet ook gewoon ! We hebben alles in eigen handen. We zijn en blijven een grote club ondanks de huidige statistieken. Elke wedstrijd moet nu aan 120 procent worden aangevat", gaat de sportief directeur verder. 

Gisteren sprak de coach zijn spelers al toe, is Verschueren dat ook van plan: "Dat kan dat ik dat nog doe naar het einde van de week toe maar voorlopig laat ik de coach en de staff rustig hun werk doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.