Kums: "Goede eerste helft"

MAANDAG, 4 FEBRUARI 2019, 09:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sven Kums was kapitein van dienst tegen Standard. Hij zag een goede eerste helft waarin hij zijn ploeg weer op gelijke hoogte bracht met een mooi doelpunt uit vrije trap. 

"We waren voorbereid op de eerste twintig minuten van Standard. We hebben die ook goed opgevangen en speelden goed en met vertrouwen. Het was eigenlijk een beetje tegen de gang van het spel in dat Standard op voorsprong kwam", zegt Kums na de wedstrijd, "Ja, ik scoorde een mooi doelpunt, maar uiteindelijk bracht het ons niks op en dat is spijtig."

Anderlecht slikte nog een tegengoal en verloor uiteindelijk met 2-1: "Onze tweede helft was niet goed, we stapelden de fouten op. Gaandeweg viel ook ons blok weg mekaar. Standard ging hoger druk zetten en daar hadden we het duidelijk moeilijk mee", legt Kums uit, "Maar ik blijf positief, onze prestaties gaan in stijgende lijn. Vandaag waren we één helft goed, volgende week moeten dat er twee zijn."

Een kwartier voor tijd mocht laatste aanwinst Yannick Bolasie invallen. "We hebben vandaag gezien dat Bolasie de ploeg iets kan bijbrengen. We zullen zijn snelheid goed kunnen gebruiken", besluit Kums.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.