Morioka: "Ik voelde geen vertrouwen"

VRIJDAG, 1 FEBRUARI 2019, 08:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ryota Morioka speelt vanavond wellicht al voor Charleroi. De Japanner is meer dan tevreden met zijn overstap waar hij opnieuw het vertrouwen voelt. "Ik kreeg bij Anderlecht geen eerlijke kans naar mijn gevoel."

"Ik heb gesprekken gehad met de sportieve leiding en met de coaches, maar ik voelde geen vertrouwen bij paars-wit", zegt Morioka, "Buiten Europa wou ik niet gaan voetballen. Ik droom nog steeds van de Spaanse competitie en dan blijf je op mijn leeftijd best in Europa voetballen."

Morioka is fit en kan dus vanavond onmiddellijk aantreden tegen Moeskroen, enig probleem, de taal: "Ik zal inderdaad Frans moeten leren want dat is hier de voertaal. Maar ik voel mij hier al goed op mijn gemak, ook de trainingen verlopen vlot. Of ik de druk voel om Benavente te vervangen? Een beetje, maar druk is er altijd. Bij Charleroi wil ik opnieuw genieten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.