Obradovic hoopt op een nieuwe kans na Nieuwjaar

ZATERDAG, 29 DECEMBER 2018, 12:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Ivan Obradovic brengt de feestdag door met zijn familie in Servië. Het klikte niet tussen Obradovic en Hein Vanhaezebrouck en de Serviër vloog naar de B-kern. Nu Vanhaezebrouck zijn ontslag kreeg, hoopt Obradovic weer op een eerlijke kans na Nieuwjaar en dus een plaats in de A-kern. 

De uitleg gaat dat Obradovic naar de B-kern vloog omdat hij tijdens de zomermercato een transfer weigerde naar PAOK. "Weigeren zou ik niet echt durven zeggen. Er is nooit echt iets concreet geweest met PAOK. En Lokeren, met alle respect: dat was drie stappen achteruit in mijn carrière. Ik mag toch nog zelf beslissen wat ik met mijn toekomst doe en als je dan nu ziet waar Lokeren staat. De beslissing om mij naar de B-kern te sturen is voor de helft de beslissing van Hein, de andere helft van Luc Devroe. Al weet ik dat niet zeker, ik heb met geen beiden ooit een echt gesprek gehad. Al hoop ik wel dat Hein me op een dag eens uitlegt wat ik allemaal misdeed.”

Obradovic wil vooral aan de supporters van RSC Anderlecht laten weten dat hij het nog niet heeft opgegeven. "Ik hoop echt dat het bestuur mij een nieuwe kans geeft na Nieuwjaar. Ik droom nog altijd van een toekomst bij Anderlecht en ik hoop dat de nieuwe sportief directeur Frank Arnesen en de toekomstige coach wél in mij geloven. Michael Verschueren sloot een comeback alleszins niet uit."

Partizan Belgrado gelooft wel in de Serviër en ziet hem graag overkomen tijdens de wintermercato. Maar Obradovic wil die boot nog een beetje afhouden. "MIjn contract bij Anderlecht loopt nog tot de zomer en ik wil nu eerst zien wat er daar nu gebeurt. Met Partizan spreek ik al sinds september maar ik vraag hen nu om nog even geduld te hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.