Deschacht: "Dit is een drama"

WOENSDAG, 25 AUGUSTUS 2010, 13:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook aanvoerder Olivier Deschacht zit in zak en as na het verlies tegen Partizan. "Mentaal zal deze uitschakeling nog heel lang blijven nazinderen. Het enige positieve is dat we zaterdag al opnieuw moeten voetballen", zucht hij.


"Dit is echt een drama. Niets kan de pijn verzachten", vertelde hij meteen na de match tegen Sporza. "Na een mindere eerste helft hebben we voldoende kansen gehad in de reguliere speeltijd. Maar we proberen te scoren met hakjes en retro's."

"We wilden de bal er inlopen. We namen de foute beslissing op cruciale momenten. Het had hier zonder overdrijven 6-2 moeten zijn", was Deschacht hard voor zijn medemaats.

Over zijn discussie met scheidsrechter Thomsom voor aanvang van de penalty's zei hij dit: "Ik won die en ik wou naar onze spionkop trappen, maar de ref zei dat dat om veiligheidsredenen niet ging. En dus trapten we aan de overzijde. Maar goed, dat mag geen excuus zijn voor ons falen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.