Selectie Supercup: Anderlecht - AA Gent

DONDERDAG, 22 JULI 2010, 16:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de voorbereiding er zo goed als op zit is het tijd voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Trainer Ariël Jacobs heeft een 21-koppige kern bekend gemaakt voor de Supercup van morgen tegen AA Gent.


Tom De Sutter traint sinds deze week opnieuw met de groep en maakt deel uit van de selectie. "De blessure van Tom is volledig verleden tijd. Hij traint sinds een paar dagen opnieuw mee met de groep en mogelijk maakt hij tegen Gent een invalbeurt", aldus Jacobs.

Ondrej Mazuch is er dan weer niet bij. "Tot een paar dagen geleden trainde hij enkel beperkt met de groep. Vandaag trainde hij wel weer met de groep en als hij daar vrijdag geen reactie van ondervindt, dan zal hij zaterdag één helft aantreden in Tienen."

Of de coach veel belang hecht aan de Supercup? "De wedstrijd om de supercup is de afsluiting van de voorbereiding, niets meer en niets minder", aldus Jacobs.

Selectie: Badibanga, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Chavarría, Cordier, De Sutter, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Legear, Marecek, Polak, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.