Vanhaezebrouck: "Voortbouwen op de positieve punten"

VRIJDAG, 28 SEPTEMBER 2018, 18:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck gaf toe dat hij een slechte nacht achter de rug heeft. Maar hij wil nu ook niet blijven hangen bij de bekerblamage. "We moeten de bekernederlaag zo vlug mogelijk achter ons laten en voorbouwen op de positieve punten."

"Leuk is het niet, maar het is niet de eerste keer dat ik dit meemaak. In het verleden is het mij altijd gelukt om die situatie recht te trekken. Kijk maar naar de nederlaag tegen Trnava, drie dagen later wonnen we tegen Standard. Dat moeten we nu ook doen. Lessen uittrekken en voorbouwen op de positieve punten."

"Mijn spelers moeten leren om hun niveau constant te houden. Er zijn er genoeg die de kwaliteit hebben voor Anderlecht, maar ze moeten leren om dat elke week te willen tonen. Als je aan de top wil meedraaien moet je elke week goed zijn en niet af en toe. Nu zit er gewoon teveel afwisseling en verval in hun prestaties. Ik wil constant een hoog niveau zien, anders verdien je het niet om bij een topclub te spelen", aldus nog de paars-witte T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.