Biglia: "Hier ga ik wakker van liggen"

VRIJDAG, 19 MAART 2010, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Toen hij de 3-2 binnen knalde, geloofde Lucas Biglia volop in de kwalificatie. "We zijn genaderd tot op één doelpuntje van ons doel. Toen ik scoorde dacht ik dan ook maar aan één ding: de bal nemen en nog eens scoren."


"We hebben dan wel gewonnen van Hamburg en de trainer heeft ons gefeliciteerd voor onze match en onze Europese campagne, maar bij het team overheerst vooral de ontgoocheling. De kwartfinale zat er vandaag zeker in", vertelt Biglia in Het Nieuwsblad.

"Na het doelpunt van Hamburg konden we voluit aanvallen. Dan moesten we niet meer twijfelen. We deden het goed, maar net niet goed genoeg. Ik ga hier nog een tijdje van wakker liggen. We moeten ons nu concentreren op de competitie, maar deze Europese kans krijg je niet snel meer."

Waar liep het dan fout? "Natuurlijk waren er enkele onvolmaaktheden in ons spel. En Hamburg heeft heel veel ervaring. In het aanvallende compartiment hebben alle spelers meer internationale matchen in de benen dan wij."

Tot slot bedankt ook Biglia de Anderlecht-supporters. "Ze hebben gezien dat wij tot de laatste snik alles gegeven hebben. Hoe dikwijls gebeurt het dat de toeschouwers een staande ovatie geven als een ploeg is uitgeschakeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.