Boussoufa: "Fans, laat het spoken vanavond!"

DONDERDAG, 18 MAART 2010, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Mbark Boussoufa erbij verwacht iedereen dat Anderlecht vanavond sterker is dan vorige week. "Zoiets flatteert me natuurlijk', zegt Boussoufa. "Ik weet dat ik belangrijk kan zijn voor Anderlecht."


Toch benadrukt Boussoufa dat hij het vanavond niet alleen zal klaren. "Anderlecht is zoals een puzzel en elk stukje heeft zijn waarde", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Ook de fans moeten volgens de Marokkaan hun steentje bijdragen. "Ik droom van een gekke avond. Onze fans moeten het laten spoken in het stadion. We zullen hen nodig hebben."

"Hamburg had ik vorige week een stuk sterker verwacht, maar ik was ook niet verrast dat we behoorlijk goed standhielden. Ik ken de kracht van Anderlecht en Hamburg zit in een mindere periode."

Bij kwalificatie voor de kwartfinale krijgt elke speler 30.000 euro. Een extra motivatie? "Niet echt. We voetballen vooral voor het Europese prestige en het plezier van een eventuele kwalificatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.