Vercauteren: "Ik wil de hoofdrol niet spelen"

ZATERDAG, 13 MAART 2010, 13:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen komt Frank Vercauteren voor het eerst sinds zijn ontslag bij Anderlecht weer naar het Constant Vanden Stock-stadion. De coach van Genk kondigde al aan niet aanwezig te zullen zijn op de persconferentie na de wedstrijd.


"Ik weet dat de pers maar in één ding geïnteresseerd zal zijn: wie gaat wat zeggen over de andere. Dat wil ik vermijden. Het is zondag Anderlecht-Racing Genk, ik wil de hoofdrol niet spelen", zegt hij in de kranten.

"Of mijn ontslag verteerd is? Ja en nee. Ik trok er lessen uit, maar er blijft toch iets hangen. Anderlecht plukt nu de vruchten van wat ik samen met mijn technische staf gezaaid heb. Het zou me plezier doen als de fans me nog niet vergeten zijn."

"Of ik Jacobs de hand ga schudden? We zullen zien. Het hangt er maar vanaf wat er in die hand zit. Sommigen geef je ook een kus. Maar dat kan ook een Judaskus zijn, hé", aldus Vercauteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.