Lukaku raakt speelklaar voor morgen

WOENSDAG, 10 MAART 2010, 16:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku trainde gisteren niet mee en hier en daar werd gespeculeerd dat de spits niet kan spelen morgen. Herman Van Holsbeeck verwacht echter dat Lukaku er gewoon bij is. "Ik denk niet dat hij twijfelachtig is."


Toen Anderlecht-persverantwoordelijke David Steegen gisteren gevraagd werd naar de fysieke paraatheid, weigerde hij hierop te antwoorden. "We moeten niet te specifiek zijn in het vooruitzicht van de topwedstrijd, de concurrentie leest mee", zo klonk het toen. Trainer Ariël Jacobs vertelde wel dat Lukaku de gevolgen voelt van de harde en bevroren velden.

Intussen heeft manager Van Holsbeeck te kennen gegeven dat hij morgen op Lukaku rekent. "We doen er alles aan om hem topfit aan de aftrap te laten verschijnen in Hamburg. Dat hij dus gewoon speelt? Dat moet je de trainer vragen", vertelde hij woensdagochtend aan Sporza.

"We proberen Lukaku wel zoveel mogelijk af te schermen. Als je ziet wat er allemaal op die jongen afkomt... Hij is 16 jaar en speelt veel wedstrijden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.