Van Holsbeeck: "Proberen om te scoren"

WOENSDAG, 10 MAART 2010, 16:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij het vertrek op Zaventem predikte manager Herman Van Holsbeeck realisme. "We gaan met vertrouwen naar Hamburg, maar we moeten wel met de voetjes op de grond blijven", zo zei hij tegen Sporza.


Ook vorig jaar trof Anderlecht een Duitse ploeg in de Europa League. "Ook toen begonnen we met vertrouwen aan de match tegen Bayern München, maar het werd wel 0-5", herinnert Van Holsbeeck zich nog.

"Ik ben er zeker van dat Ariël Jacobs positief voetbal zal willen brengen en dat we gaan proberen om een doelpunt te maken, al mogen of moeten we ons een beetje aanpassen. Maar met spelers zoals Lukaku, Legear en Boussoufa zijn we gewapend om offensief iets te betekenen."

Tegen Ajax en Bilbao maakte Anderlecht indruk, Van Holsbeeck verwacht wel dat Hamburg moeilijker wordt. "We hebben getoond dat we onze voet kunnen zetten naast het Nederlandse en Spaanse voetbal, maar het Duitse voetbal is weer iets anders. In Duitsland ligt de nadruk vooral op het fysieke. Ik ben benieuwd hoe we dat verteren."

Om het volledige interview te bekijken, klikt u hier.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.