Van Damme gaat Stijnen achterna

ZATERDAG, 6 MAART 2010, 21:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Enkele minuten voor tijd kreeg Jelle Van Damme zijn tiende gele kaart van het seizoen. Bewust of onbewust: dat is de vraag. Feit is dat hij zo de laatste twee competitiematchen mist en met een propere lei aan de play offs begint.


Van Damme kreeg zijn kaart omdat hij te lang wachtte bij een vrije trap. "Het is spijtig dat ik geel slik", zei Van Damme met ingehouden lach na de match. "Suarez kwam bij die vrije trap niet genoeg naar binnen. Ik probeerde hem dat duidelijk te maken, maar dat duurde misschien wel even."

Stijn Stijnen pakte vorige week op dezelfde manier een bewuste gele kaart. Hij gaf dit achteraf toe en het bondsparket startte een onderzoek.

Jelle Van Damme zegt niet dat hij de kaart bewust pakte, al lijkt hij het toch niet zo erg te vinden. "Ik weet niet of dit een domme of een slimme actie was. Vind jij dit een slimme gele kaart? Dan zijn we het met elkaar eens."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.