Aruna wil niet meer spelen voor Anderlecht

VRIJDAG, 27 AUGUSTUS 2004, 20:40 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het hek is van de dam in Anderlecht. Aruna Dindane daagde vandaag en gisteren niet op voor de training, en het ziet er naar uit dat hij ook niet zal spelen in de match tegen AA Gent van morgen.


Aruna wil zo snel mogelijk Anderlecht verlaten, om het grote geld te gaan zoeken in Engeland. Naar verluidt zou hij daar een loon krijgen dat 3 keer zo hoog ligt als wat hij nu verdient in het Astridpark. Gisteren verliet hij kwaad het stadion, en ook vandaag stuurde hij zijn kat. Onwettig afwezig dus, en Anderlecht geeft hem nu 24 uur de tijd om weer op te dagen. Komt hij niet, dan krijgt hij wellicht een serieuze boete in de bus.

Maar de kans is zeer klein dat hij morgen op het veld zal komen tegen Gent. Aruna's manager Serge Trimpont zei al dat hij er niet op rekent dat de Ivoriaan morgen zal komen. Trainer Hugo Broos is razend op Aruna. Ondertussen blijft Anderlecht bij zijn standpunt: Aruna verlaat de club niet voor januari.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.