Deschacht: "Jan en Toby zijn zeker van winst"

WOENSDAG, 30 SEPTEMBER 2009, 22:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht toont in La Dernière Heure respect voor Ajax, de tegenstander van morgen. "Het budget van Ajax is drie keer zo groot als dat van ons", weet de aanvoerder van paars-wit.


"Ajax is in feite een ploeg die altijd in de Champions League moet spelen. Ik heb veel respect voor hen, maar we gaan wel voor de drie punten."

Deschacht sprak met Ajax-spelers Vertonghen en Alderweireld al over de match bij de nationale ploeg. "Ze hebben me gezegd dat ze makkelijk zouden winnen", aldus Deschacht. "Wie ben ik om ze tegen te spreken? Ik blijf bescheiden. Jan en Toby hebben de Nederlandse mentaliteit overgenomen: ze houden ervan om te lachen en te overdrijven. Dat stoort me niet."

"Of het Nederlandse kampioenschap sterker is dan het onze ? "Er is meer ruimte in Nederland en misschien ook wel een beetje meer kwaliteit. Maar het is vooral een heel andere speelstijl."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.